CAD-CAM

Cad-Cam programering

Hos Norvendia Maskinfabrik ApS bearbejder vi emner på baggrund af cam-programmering. Vores kunder, der kommer fra hele Danmark, er velkomne til at komme med ideer, udkast, tegninger eller cam-filer, hvorpå vi sørger for den nødvendige cam-programmering.


Stor erfaring med alt fra tegning til cam-programmering

Vi har stor ekspertise med forskellige former for CNC-fræsning og drejning af kundespecificerede emner. Vi fræser og drejer i de fleste materialer såsom aluminium, stål og rustfri, men også mere eksotiske materialer som for eksempel super-duplex. Vores lange erfaring med cam-programmering gør, at vi kan arbejde med emner lige fra idé eller tegning til prototype og serieproduktion.

Vi har kompetencer til de fleste former for CNC-fræsning og drejning såsom af prototyper og motorkomponenter til den svenske industri, herunder Volvo og Scania, men det kan også være emner til butikker og lignende.

Vi fremstiller gerne et enkelt emne som prototype eller som færdigt emne, og vi drejer og fræser også gerne et enkelt styk. Og vi udviser altid fleksibilitet i alt fra cam-programmering til produktion. 

Vi har med andre ord altid fokus på forandringsparathed, kvalitet og leveringsevne. Derudover er vi ISO 9001:2015-certificeret, hvilket blandt andet betyder, at vi har en omfattende kvalitetskontrol.

Lad os drøfte dine ideer og tegninger

Vi drøfter gerne dine ideer og tegninger, hvorpå vi kan give et uforpligtende tilbud på cam-programmering, fræsning og drejning. Du kan skrive til os på info@norvendia.dk, eller du kan ringe til os på telefon 98 33 87 37