Montage​

Hos Norvendia Maskinfabrik ApS tilbyder vi montage af emner til konkurrencedygtige priser. Der vil typisk være tale om montage af emner, som vi selv har fræset og drejet for vores mange kunder i hele Danmark.

Hele forløbet fra tegning til produktion og montage

Vi kan fræse og dreje i de fleste materialer såsom blandt andet aluminium, stål og rustfri, men også mere eksotiske materialer som super-duplex. Og vi varetager gerne hele forløbet fra tegning og cam-programmering til serieproduktion, kvalitetskontrol og montage.

Vi kan tilbyde overfladebehandling i forlængelse af CNC-fræsning og drejning af kundespecificeret emner. Derefter kan vi tilbyde lækagetest, trykprøvning og forskellige former for kvalitetskontrol som for eksempel 3D-opmåling. Afslutningsvist tilbyder vi montage og vask. Dermed modtager I et nøglefærdigt produkt, som er klar til det videre forløb.

Der er med andre ord tale om totalløsninger med slutmontage af alt fra prototyper til serieproduktion. Vi fremstiller især motorkomponenter til den svenske industri såsom Volvo og Scania, men det kan også være til al anden industri eller til butikker.

Vi udviser altid fleksibilitet i alt fra cam-programmering til produktion. Vi har i det hele taget altid fokus på forandringsparathed, kvalitet og leveringsevne. Derudover er vi ISO 9001:2015-certificeret, hvilket blandt andet betyder, at vi har en omfattende kvalitetskontrol.

Kontakt os for at høre mere om vores totalløsninger

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på totalløsninger med montage. Du kan skrive til info@norvendia.dk, eller du kan ringe på telefon 98 33 87 37 for at aftale nærmere.

Kvalitet til tiden

Hvem er vi?

Norvendia Maskinfabrik har over 30 års erfaring i branchen. Vi er specialister i professionel bearbejdning af metaller, herunder i form af CNC-drejning og fræsning.