CNC-fræsning og CNC-drejning

Hos Norvendia Maskinfabrik ApS udfører vi CNC-fræsning og CNC-drejning for en bred vifte af kunder i hele Danmark. Vi tilbyder alle former for CNC-fræsning og CNC-drejning, af kundespecificeredes emner i hele landet, vi CNC-fræser i bl.a. i aluminium, stål og rustfri samt mange andre mere specielle materialer som for eksempel super-duplex.

Vi går meget op i at kunne kvalitets sikre vores arbejde, ved bl.a. opmåling på 3D koordinatmålemaskiner, samt en kontrol og kvalitets beskrivelse af opmålingen. Vi tilbyder også en trykprøvning, samt vaskeinstruktioner så du altid kan være sikker på at det bliver gjort helt efter reglerne.

Prototyper og serier ved CNC-fræsning og CNC-drejning

Med mere end 30 års erfaring med CNC-fræsning i metal og CNC-drejning, har vi bl.a. stor ekspertise med motorkomponenter og prototyper til maskinerne. Derfor ved vi, hvad det vil sige at tilbyde CNC-fræsning og CNC-drejning i høj kvalitet. Det gælder især de store motordele for blandt andet Volvo og Scania, vi CNC-bearbejder også mange andre emner for butikker og kunder i den svenske industri.

CNC-fræsning og CNC-drejning kan være et enkelt emne der bliver kørt igennem, men det kan også være der bliver kørt 1.000 styk gennem drejeautomaten.

Vi vil rigtig gerne være med hele vejen fra ide og prototype til den løbende serieproduktion. Og så udviser vi altid stor fleksibilitet, ligeså tilpasser vi leverancemodellerne i forhold til kundens leverancebehov.

Vi er naturligvis ISO 9001:2015-certificeret, og vi har altid fokus på en god kvalitet, leverings evne og forandringsparathed. Vi leverer med andre ord en god kvalitet til tiden og til konkurrencedygtige priser, da vores mål er at være blandt vores kunders bedste leverandører, samt altid at kunne kvalitetsikre den gældende proces, prioriterer kunderne højst, samt at have engagerede ansatte, for da mener vi at vi yder den bedste service mulig.

Kontakt os for at få et tilbud på CNC-bearbejdning

Ring til os for at høre mere om hvilke tilbud vi kan tilbyde til CNC-fræsning og CNC-drejning. Vi råder og vejleder gerne, og ci kommer gerne med løsningsforslag i forbindelse med et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon: 98 33 87 37 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på vores e-mail på: info@norvendia.dk.

Kvalitet til tiden

Hvem er vi?

Norvendia Maskinfabrik har over 30 års erfaring i branchen. Vi er specialister i professionel bearbejdning af metaller, herunder i form af CNC-drejning og fræsning.