CNC-fræsning og drejning

Hos Norvendia Maskinfabrik ApS udfører vi CNC-fræsning og drejning for vores mange kunder i hele Danmark. Vi tilbyder alle former for CNC-fræsning og drejning af kundespecificerede emner, og det kan blandt andet være i aluminium, stål og rustfri samt andre mere eksotiske materialer som for eksempel super-duplex.

Prototyper og serier ved CNC-fræsning og drejning

Vi har mere end 30 års erfaring med CNC-fræsning og drejning, og vi har blandt andet stor ekspertise med motorkomponenter og prototyper. Derfor ved vi, hvad det vil sige at tilbyde CNC-fræsning og drejning i høj kvalitet. Det gælder især motordele for blandt andet Volvo og Scania, men vi CNC-bearbejder også mange andre emner for butikker og den svenske industri.

CNC-fræsning og drejning kan være af et enkelt emne, men det kan også være 1.000 styk gennem drejeautomaten.

Vi er gerne med hele vejen fra ide og prototype til den løbende serieproduktion. Og vi udviser altid stor fleksibilitet, ligesom vi tilpasser leverancemodellerne i forhold til kundens leverancebehov.

Vi er naturligvis ISO 9001:2015-certificeret, og vi har altid fokus på kvalitet, leveringsevne og forandringsparathed. Vi leverer med andre ord kvalitet til tiden og til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et tilbud på CNC-bearbejdning

Ring til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC-fræsning og drejning. Vi råder og vejleder gerne, ligesom vi kan komme med løsningsforslag i forbindelse med et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 98 33 87 37 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@norvendia.dk.

Kvalitet til tiden

Hvem er vi?

Norvendia Maskinfabrik har over 30 års erfaring i branchen. Vi er specialister i professionel bearbejdning af metaller, herunder i form af CNC-drejning og fræsning.