3D-opmåling​

Hos Norvendia Maskinfabrik ApS tilbyder vi 3D-opmåling i forbindelse med CNC-bearbejdning af kundespecificerede emner for vores mange kunder i hele Danmark. Opmålingen på 3D-koordinatmålemaskiner udgør en del af vores kvalitetssikring, og denne 3D-opmåling kan benyttes som dokumentation af det kundespecificerede tegningskrav.

Dokumentation af bearbejdede emner med 3D-opmåling

Vi udfører naturligvis kvalitetskontrol af vores produktion, og det sker blandt andet med 3D-opmåling af de kundespecificerede emner. Opmåling kan samtidig fungere som dokumentation af de bearbejdede emner over for kunden, ligesom kunden kan benytte den som dokumentation i forhold til egne eller eksterne certificeringer.

Vores 3D-opmåling kan også benyttes til kontrol af kritiske emner, der bliver fremstillet i få stykantal. Vi er ISO 9001:2015-certificeret, og vi har løbende fokus på kvalitet, leveringsevne og forandringsparathed, således vi altid kan levere kvalitet på det aftalte tidspunkt.

Vi har mere end 30 års erfaring med alle former for CNC-fræsning og drejning, og selvom vi har konkurrencedygtige priser, udviser vi altid stor fleksibilitet og tilpasser leverancerne i forhold til kundernes leverancebehov og andre ønsker.

Hør mere om opmålinger med 3D-koordinatmålemaskiner

Kontakt os for at få mere at vide om opmålinger med 3D-koordinatmålemaskiner og anden kvalitetskontrol af kundespecificere emner. Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på CNC-fræsning og drejning med 3D-opmåling som dokumentation.

Ring til os på telefon 98 33 87 37 for at få en nærmere drøftelse af jeres ønsker og behov, eller skriv til os på info@norvendia.dk.

Kvalitet til tiden

Hvem er vi?

Norvendia Maskinfabrik har over 30 års erfaring i branchen. Vi er specialister i professionel bearbejdning af metaller, herunder i form af CNC-drejning og fræsning.